Mi stvaramo i ulepšavamo vaš životni prostor

O nama

Preduzeće “STAMENKOVIĆ ” D.O.O. osnovano je 1992.g. i od tada uspešno posluje kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Našim programom nastojali smo da objedinimo potrebe naših partnera tako da danas poslujemo kao preduzeće sa više delatnosti od koji bismo izdvojili neke, a to su:

  • Proizvodnja vrata, vratnih krila, prozora, furniranih ploča i rezane građe.
  • NOVA grana u našem preduzeću je proizvodnja valovite lepenke, tj. proizvodnja dvoslojne lepenke(E VAL) i njihova finalizacija, kao što su kutije raznih dimenzija i namena.
  • Trgovina repro materijalom za stolariju: frize za vrata i prozore, papirno saće, lepak, obloge

Kao maloprodaja sa širokim dijapazonom proizvoda nudimo komplet program gipsanih ploča, veliki broj oplemenjenih iverica i medijapan ploča sa uslužnim sečenjem i kompletan okov za nameštaj, ručni alat, šrafovska roba, sandolini i lakovi, brodski pod i lamperija, laminat, parket i banbus pod, razni profile i dimenzije greda i građe, krovni pokrivač, cigle, cement, OSB i šper ploče kao i blažujke, lexan ploče itd.

Od osnivanja naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde u oblasti poslovanja i da kontinuirano zadovoljavamo potrebe naših kupaca i poslovnih partnera.